2017. március 17.

Adómentes napelem

Engedélyeztesse háztartási méretű napelemes rendszerét még adómentesen!

 

A nem olyan régi 10/2016. (XI. 14.) MEKH rendelet 16.§-a alapján alapján eldőlt, hogy a háztartási méretű kiserőművekre, például napelemes rendszerekre, szélturbinákra adót kell majd fizetni. Jelenleg az biztos, hogy 2017. márciuis 31. igénybejelentés után minden 4 kW feletti teljesítményű megújuló energiát használó erőműre elosztói teljesítménydíjat köteles fizetni a tulajdonos a szolgáltatónak a 4kW feletti energia használat után.

 

A jó hír, hogy ha a bejelentés 2017. március 31. előtt történik, akkor garantáltan nem kell a teljesítménydíjt megfizetni az igénylőnek, akkor sem ha a rendszer üzembe helyezése csak később történik meg!

 

Adómentes napelem

Ha gondolkodik abban, hogy szeretne egy hosszútávon megtérülő környezettudatos beruházást tenni és napelemet használni háztartásának energia és/vagy fűtésének ellátására, akkor mindenképp most érdemes lépni, hiszen később akár meg is gondolhatja magát és visszavonhatja kérelmét, de az elosztói díjmentesség 2017.03.31. után megszűnik.

Tudta? - Háztartási méretű kiserőművet akár társaságok is létesíthetnek, mert az erőmű nagysága és a csatlakozási mód alapján sorolnak ebbe a csoportba megújuló energetikai rendszereket nem az alapján, hogy a felhasználó gazdasági társaság, vagy természetes személy.

Miben tudunk segíteni?
-
Napelem engedélyeztetési szolgáltatás

Ha később nem akarja kedvezőtlenebb feltételek mellett elindítani kiserőművének létesítését, akkor kérje a Green Team Mérnöki Kft. segítségét napelemes rendszerének engedélyeztetésében, most rendkívül kedvezményes áron! 

Engedélyeztetési szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

  • Napelemes rendszer igénybejelentése az elosztói engedélyesnél
  • Napelemes rendszer csatlakozási tervdokumentációjának elkészítése
Öntől az alábbiakra lesz majd szükségünk:
  • Villamosenergia számla másolata (legalább 1 havi villamosenergia számla, továbbá átalány díjfizetés esetén az elszámoló számla másolata)
  • Térképmásolat
  • Tulajdoni lap
  • Fénykép fogyasztásmérő(k)ről
  • Fénykép mérőszekrényről

A háztartási méretű napelemes rendszer engedélyeztetése most 100.000 Ft + áfa helyett csak 50.000 Ft + ÁFA! Az akció 2017. március 31.-ig él!

Ha szeretné elindítani napelemes rendszerének engedélyeztetését, akkor töltse ki a lenti űrlapot és munkatársunk jelentkezni fog megadott elérhetőségein a további teendőkkel kapcsolatban! 


Kapcsolat

A küldés gombra kattintva megjelenik az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató, amelyet az oldal alján el kell fogadnia az űrlap elküldéséhez.