Rólunk

Green Team

Szolgáltatásaink, célunk

A Green Team Mérnöki Kft. megújuló energetikai-, villamosenergia átviteli- és elosztó hálózati rendszerek megalkotásához, működtetéséhez szükséges projektekben vesz részt. A villamos tervezési és engedélyeztetési feladatok mellett vállaljuk a kivitelezési munkálatokhoz kapcsolódó műszaki ellenőrzést is.

Eltökélt célunk olyan energetikai rendszerek létrehozása, melyek a fenntartható fejlődést, a műszaki-gazdasági racionalitást és a környezetvédelmet helyezik előtérbe. Szaktudásunkkal, megbízható és magas színvonalú szolgáltatásainkkal kívánunk partnerek lenni energetikai beruházások műszaki-gazdasági előkészítésében, tervezésében, a hatósági engedélyeztetési eljárások lebonyolításában és a projektek kivitelezésének műszaki ellenőrzésében.

történetünk

múlt és jövő

Cégünket 2013-ban alapítottuk, megújuló energetikai létesítményekhez kapcsolódó mérnöki szolgáltatások elvégzésére. A cég létrehozása óta számos megújuló energetikai beruházás előkészítésében, tervezésében és engedélyeztetésében vehettünk részt. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az elsők között e-mobilitási infrastrukturális hálózatok előkészítésén és megvalósításán is dolgoztunk.

Referenciáink a megújuló energiaforrásokat kihasználó létesítmények tervezése és engedélyeztetése mellett kiterjednek elosztó hálózati rendszerek tervezésére és engedélyeztetésére, smart grid hálózatok tervezésére, valamint energetikai beruházások műszaki-gazdaságossági elemzéseit tartalmazó tanulmányok készítésére is.

Az információ technológia rohamos fejlődésével társaságunk kiemelt célja a hagyományos erőművi technológiák biztonságos megreformálása olyan módon, hogy az üzemi jelenségekre valós időben reagáló és a szélsőséges üzemállapotokat is jobban viselő villamosenergetikai-hálózatokat alkossunk.

Kapcsolat

A küldés gombra kattintva megjelenik az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató, amelyet az oldal alján el kell fogadnia az űrlap elküldéséhez.