E-mobilitás

Az elektromobilitás célja olyan alternatív, környezettudatos közlekedés megalkotása, mellyel csökkenthető a közlekedés során kibocsátott károsanyagok mennyisége. Napjaink közlekedési eszközei javarészt kimerülő energiahordozókból nyerik a működésükhöz szükséges energiát, működésük során pedig jelentős a károsanyag-kibocsátás.

A technika rohamos fejlődésének köszönhetően az elektromos közlekedés mára elérhetővé vált mind a lakosság, mind pedig a gazdasági társaságok számára. Az elektromos járművekbe tervezett akkumulátorok folyamatos fejlődésével a megtehető távok fokozatosan növekednek, a töltési infrastruktúrák nemzetközi szabványosításának köszönhetően az egyes gyártók termékei egységes platformokon keresztül használhatóak.

Magyarország az Európai Unió tagjaként 2020-ra célul tűzte ki az elektromos,  környezetbarát közlekedési formák elterjesztését.

 

E-mobilitással kapcsolatos szolgáltatásaink:

  • Beruházás előkészítői műszaki tanulmányok készítése
  • Üzleti terv készítése
  • Elektromos töltőállomás infrastruktúra tervezése
  • Elektromos töltőállomás infrastruktúra engedélyeztetése
  • Menetrend készítés

e-mobilitás-2.png

Ha valamely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését írjon nekünk a lenti űrlapon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Kapcsolat

A küldés gombra kattintva megjelenik az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató, amelyet az oldal alján el kell fogadnia az űrlap elküldéséhez.